Mandai

Mandai смотреть последние обновления за сегодня на .

Mandai Project - A Rejuvenated Mandai

72112
442
00:02:50
19.01.2017

The rejuvenation of Mandai will involve the integration of the existing River Safari, Night Safari and Singapore Zoo with upcoming new attractions - including the new Bird Park, a Rainforest Park, and a nature-themed indoor attraction. Complete with eco-accommodation options and welcoming green public spaces, Mandai will be transformed into an exciting nature and wildlife destination that Singaporeans can call their own.

CARA MASAK MANDAI KULIT CEMPEDAK...NASI LEBIH 2 PINGGAN!! KERING², PEDAS² GITU...|CARA MASAK-RJnina

10759
169
47
00:05:28
15.08.2021

#mandai #caramasakmandai #caramasakjerukkulitcempedak Hi semua 🙋‍♀️ Selamat Datang ke RJnina- Masak ape tu? 🔥Email: kiranur7🤍gmail.com 🔥Subscribe my Youtube Channel: 🤍 🔥Follow my Instagram: 🤍 🔥My Facebook: 🤍 🔥My Tiktok: 🤍 - RESEPI SEPERTI DIBAWAH YE 👇 RESEPI MANDAI KULIT CEMPEDAK BERAPI mandai ikan bilis bawang bsr bawamg pth lada letak la garam n gula sikit k. optional kalau pds mandai awak2 buat tu...letak la garam n gula bagi balance rasa k❤ ok dah Semak vid cara masak kering dan cara nak cuci mandai.. REVIEW: Blender cute kt atas yang nina guna bagi nina ok lah..not bad..mgkin sbb dia comel...mcm xpuas gitu kalau kita tekan punat tu, sebab tetibe dia dah hancur.. boleh beli kat sini ye..aritu masa salw rm23..eh skg dah segitu harganya: kikiki..ni link nya: Blnder pink cute 🤍 tapi nina suggest ni...ni pn ok..puas ati..sbb hrga lebih kurang je mcm blnder cute..tp liter lebih bsr ... Blnder kering besar 🤍 ni periuk yg nina pakai... 🤍

Welcome to Mandai, our new brand identity

11928
209
0
00:01:39
12.10.2021

We are excited to share with you our new Masterbrand, Mandai, which embodies our passion for a thriving, biodiverse planet. The new brand world is inspired by nature and the animals in our care, which continue to spark a sense of wonder among our visitors. Today, our wildlife parks are home to more than one thousand species, of which a quarter are threatened in the wild. Our new tagline, ‘Come to life’ is an invitation for all to come closer to nature and a call to care and act for this planet we call home.

INI CARA BUAT MANDAI, JERUK KULIT CEMPEDAK ORANG BANJAR| CARA MASAK-RJnina

9698
138
31
00:03:41
06.08.2021

#mandai #mandaikulitcempedak #kulitcempedak #jerukkulitcempedak

Sambal Goreng Mandai Nyaman Banar ||Resep ala Uma Fachri Faisha || Dyanaadsa Cooking Recipes

6197
107
5
00:05:36
02.08.2021

Dyanaadsa’s Cooking Recipes Cara membuat Sambal Goreng Mandai Thanks for watching My Video ;) Terima kasih sudah menonton Video saya. I’ll check your comments by translating them. Thanks for your very nice comment. I’ll always try to make a good video :D Please Follow 🤍dyanaadsa on Instagram & Tiktok Don’t forget for SUBSCRIBE, LIKE & SHARE. –––––––––––––––––––––––––––––– Track: Hawaiian Weekend — Igor Khainskyi [Audio Library Release] Music provided by Audio Library Plus Watch: 🤍 Free Download / Stream: 🤍 –––––––––––––––––––––––––––––– #mandai #sambalgorengmandai #nyaman

Cara Buat Mandai | Kulit Cempedak boleh dimakan | Jeruk | Faizah Abd Rahman

17741
312
14
00:04:04
23.07.2019

. Assalamualaikum. . Hai semua. Iza share semoga bermanfaat utk semua😉 Jeruk mandai ni perlu disimpan minima sebulan dan maksimum bertahun lah sebelum boleh digoreng. . ✅ Video resepi goreng mandai sedap : 🤍 . ✅ Jangan lupa Subscribe dan share ye👍😊 . Video buat minyak Sambal tumis : 🤍 Video resepi Sambal Tumis viral : 🤍 Full Tutorial Makeup: 🤍 . Tutorial Padat Makeup Kening : 🤍 (ENG SUB) Detail Eyebrow Makeup Tutorial by me : 🤍 (ENG SUB) LETS BE FRIEND Youtube : 🤍 Blog : 🤍 Instagram: 🤍makeupbyfaizahrahman 🤍 🤍makeupbyfaizah 🤍 . PLEASE VIEW IN HIGHEST QUALITY VIDEO 📹 -//////-///////-////// Music : Say Good Night by Joakim Karud 🤍 Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0 Unported— CC BY-SA 3.0 🤍 Music promoted by Audio Library 🤍 . #resepimandai #kulitcempedakgoreng

SINGAPORE ZOO: Exploring Mandai Wildlife Reserve & Night Safari

2710
88
24
00:11:24
23.06.2022

Singapore Zoo is a "must"...that is what everyone told us and they were right! Join us in spending the day and night exploring the different parks in this incredible place. If you want to find all about the Mandai Wildlife Reserve and Night Safari check out their website: 🤍 Check out our other animal encounters in these vlogs: Uluwatu Temple: 🤍 Ubud Monkey Forest: 🤍 📸 Come say hi on Instagram, check our our behind the scenes and give us any travel tips and ideas: 🤍

Working like a dog at Mandai Zoo? | Beyond the Grass Door

57948
748
36
00:07:19
06.08.2022

Brought to you by the Ministry of Manpower. Which animal best describes your work style? Andrew's job hunt takes him to the zoo to find out more about how employees achieve work life harmony there. And of course, see if he's able to get hired. Have an interesting video idea? Send us an email at video🤍mothership.sg LET'S CONNECT! Facebook: 🤍 Twitter: 🤍 Instagram: 🤍 Tiktok: 🤍 Telegram: 🤍 🔔 Click on the bell icon to be the first to watch our videos! 🔔

mandai, cara mengolah kulit cempedak

261
85
29
00:05:32
02.02.2022

#olahankulitcempedak #makanankhaskalsel #mandai

GROCERY TIME @ MANDAI

1455
134
4
00:06:24
19.04.2022

MY OWN PERSONAL VIDEO

CARA MEMBUAT MANDAI ||FREMANTASI KULIT CEMPEDAK || tutyutari

19553
260
38
00:04:40
13.12.2020

halo gaes apa kabr semua semoga kalian selalu di beri kesehatan kebahagian dunia akhirat aminn nah di video kali ini aku bikin Mandai khas Kalsel temen" wah gampang bikinya trz kalo di masak enaknya GK ketulungan .....Hyo Disni siapa yang doyan sama kulit cempedak ngakuu........tulis di kolom komentar ya jngn lupa di subscribe like komen terimakasih yang udh nonton vlog ku #mandaikhaskalsel #mandaikulitcempedak #vloggerindonesia #caramembuatmandai #tutyutari #fremantasikulitcempedak

Oseng Mandai Khas kalimantan selatan

20589
454
75
00:07:41
21.02.2021

resep *bawang merah *bawang putih *kulit nangka *cabe merah besar *cabe hijau besar *cabe rawit *terasi(acan) *garam *micin *gula pasir *kecap manis #resepmasakanseharihari

Dk MANDAI NA TIBA YA MIMEA

326
7
2
00:09:19
15.12.2021

TIBA YA FIGO KWA WALE WENYE CHANGAMOTO

resep sambal goreng Mandai/kulit cempedak

222
32
6
00:06:31
24.02.2022

assalamualaikum.... ketemu lagi ya gaes dengan channel aku di Vidio kali ini aku akan mengolah kulit cempedak. kalian tau gak gaes ternyata itu buah cempedak itu bukan hanya bisa di makan isinya aja, tapi ternyata kulitnya bisa di olah jadi menu lauk pauk juga gaes. di Vidio aku pernah kan aku mengolah kulit cempedak di goreng pake tepung bumbu, nah kali ini aku akan mengolah kulit cempedak ini dengan resep yang lain. kulit cempedak ini biasa kami orang Kalimantan menyebutnya Mandai nah dari pada kalian penasaran tonton ya Vidio aku ini sampai habis, jangan di skip ya agar kalian tau resepnya jangan lupa komen dan like nya ya yang belum subcribe, subcribe dulu ya gaes dan jangan lupa aktifkan loncengnya agar kalian selalu update Vidio terbaru aku #resepsambalgorengmandai# #caramembuatsambalgorengmandai# #sambalgorengmandai#

Mandai Monthly: Sep22

703
40
4
00:04:14
09.09.2022

This September, we'll check out new faces at Singapore Zoo's Primate Kingdom, and get tips to spotting some nocturnal animals at Night Safari's Leopard Trail.

CARA MEMBUAT MANDAI (MAKANAN KHAS KALSEL) 2021

7439
169
18
00:08:49
22.09.2021

CARA MEMBUAT MANDAI , MAKANAN KHAS KALIMANTAN SELATAN #kulinerindonesia #banjar #kalsel Mandai merupakan makanan khas di Kalimantan Selatan, yang berasal dari bahan dasar daging kulit cempedak. Daging kulit cempedak dikupas dan dibersihkan kemudian di fermentasi. Fermentasi dalam pemrosesan bahan pangan karbohidrat menjadi asam amino organik di bawah kondisi anaerobik. Pembuatan atau proses fermentasi Mandai tidaklah terlalu sulit, berikut adalah tahap-tahap pembuatan Mandai hingga siap di masak dan dihidangkan.

Sedapnye! Masakan Orang Banjar. Mandai. Faizah Abd Rahman

8438
107
14
00:01:46
04.07.2019

Assalamualaikum Resepi ni kalau ikut arwah mak punya, tak guna banyak minyak, tapi lambat nak garing. Iza ni masak nak cepat je, so gunala banyak minyak, tapi lepas tu tapislah. . Sedap tau! ✅ Cara menjeruk kulit cempedak / mandai : 🤍 ▶️Resepi mandai Goreng lain : 🤍 . Hai semua. Iza share semoga bermanfaat utk semua😉 . ✅ Jangan lupa Subscribe dan share ye👍😊 . Video buat minyak Sambal tumis : 🤍 Video resepi Sambal Tumis viral : 🤍 Full Tutorial Makeup: 🤍 . Tutorial Padat Makeup Kening : 🤍 (ENG SUB) Detail Eyebrow Makeup Tutorial by me : 🤍 (ENG SUB) LETS BE FRIEND Youtube : 🤍 Blog : 🤍 Instagram: 🤍makeupbyfaizahrahman 🤍 🤍makeupbyfaizah 🤍 . PLEASE VIEW IN HIGHEST QUALITY VIDEO 📹 -//////-///////-////// Music : Vacation. By Damon Empero ft. Veronica 🤍 . #resepimandaigoreng #kulitcempedakgoreng

Cremation Day (5 Feb 2022) - Part 2 at Mandai

30178
122
6
00:55:24
07.02.2022

Conducted by Lim Ah Pin Church of Christ

Cara Memasak Kulit Cempedak / Oseng Mandai Khas Kalimantan Selatan | Dijamin Nagih Terus

3368
40
4
00:02:18
16.01.2022

Hay guyss Welcome to Ciella Channel ☺️ Pada postingan video kali ini saya akan membuat Oseng Mandai Khas Kalimantan Selatan. Mandai merupakan makanan unik khas Banjar yang terbuat dari fermentasi kulit buah cempedak. * Oseng Mandai * Bahan : - 500 gr mandai / kulit cempedak matang ( dipotong kotak , di goreng ) - 8 siung bawang merah ( dirajang ) - 4 siung bawang putih ( dirajang ) - 2 buah cabe merah besar ( dirajang ) - 2 buah cabe ijo ( dirajang ) - cabe rawit sesuai selera (dirajang ) - 2 sdm gula pasir - garam secukupnya ( sesuai selera ) cara membuat nya bisa tonton video diatas yaa ☺️ thanks for watching 🙏 jangan lupa like and subscribe channel ini yaa 👍 #ciellachannel #mandai #osengmandai #khaskalimantan #khasbanjar #cempedak #cempedakgoreng #kalsel #kalimantanselatan

OSENG MANDAI KHAS KALIMANTAN

59818
543
52
00:05:22
12.01.2019

SAMBAL GORENG KULIT CEMPEDAK ATAU MANDAI

8157
134
16
00:08:27
03.09.2021

SAMBAL GORENG KULIT CEMPEDAK ATAU MANDAI BAHAN: - kulit cempedak (dari 1 buah cempedak mateng berukuran sedang) - minyak goreng secukupnya - 7 Buah cabe keriting - 7 buah cabe rawit - 3 buah tomat - 1/2 sdt garam - 1 sdt gula merah - 1 sdt gula pasir - 1/2 sdt asem jawa - 1/2 bks terasi mama suka #sambalgorengkulitcempedakataumandai #sambalgorengmandai #masakwithmamavio #mandai #kulitcempedak #resepsambalgorengmandai #resepmandai #resepsambalgorengkulitcempedak #carabuatsambalkulitcempedak #carabuatsambalgorengmandai #caramembuatsambalkulitcempedak #caramembuatsambalgorengmandai #cemilanenakdanmudah #ransentertainment

Singapore's new Mandai eco-resort to open in 2023

16098
119
11
00:02:32
23.05.2019

From 2023, nature lovers will be able to stay at low-impact tree houses at Singapore's new Mandai resort and try out behind-the-scenes activities at nearby parks like the Singapore Zoo. The 338-room eco-resort promises guests unprecedented access to nature and hopes to get them to be more conscious of the environment. Subscribe to our channel here: 🤍 Subscribe to our news service: WhatsApp: 🤍 Telegram: 🤍 Follow us: CNA: 🤍 CNA Lifestyle: 🤍 Facebook: 🤍 Instagram: 🤍 Twitter: 🤍

tumis pedas KULIT CEMPEDAK / MANDAI KHAS KALIMANTAN

43269
287
44
00:10:41
21.04.2018

Give away Hadiah cincin emas cara nya klik aja link di bawah ini 🤍

Mandai Insider: Bruce's New Home (Part I)

669
44
3
00:03:29
03.09.2022

After three years of foster care at Singapore Zoo, Bruce the dog 🐶 has finally found his "fur-ever" home! Her keeper, Natalie, has the momentous task of preparing Bruce for his new home. Stay tuned for Part II. #MandaiInsider #SingaporeSpecial #dog #cuteanimals #MandaiWildlifeReserve #SingaporeZoo #staytuned

MANDAI-O KHORANGNI BANGLA PHAIKHA BUBAGRANI MUNG LOPMA KHORANGBAI

16225
749
59
00:09:22
11.06.2022

HIMBOROK KHAIWI O KHORANG TISAKHA MANDAI TIPRA MOTHA

Learn Golf Here! Where I started learning Golf | Mandai Executive Golf [SUBS]

5450
89
7
00:07:36
22.07.2021

Mandai Executive Golf Course is the place to be if you are starting out as a beginner golfer. This was where I started. It is friendly to all golfers and it was a real treat to return and play it again. ►Become a FREE SUBSCRIBER to Daren Lim Golf now 🤍 ►Titleist Staff Ambassador: ► Hit #Subscribe & #HitTheBell so you don't miss out on any new videos! - ►My Links: Facebook ► 🤍 Instagram ► 🤍 Web ► 🤍 - Hi I’m Daren Lim, welcome to my channel Darenlimgolf. This YouTube channel is designed to help you play better golf, also to help you enjoy your golf more! I am on a mission to vlog all the courses that I play at starting with the courses in Singapore and more in Asia when travel to play is allowed. My aim is to showcase all the types of courses we have. hopefully you will be able to play better golf by me sharing tips on how to make better decisions and strategize based on the way that you play your golf. although the videos may not be about how to fix your slice, fix your hook, help you drive the golf ball longer, hit your irons more pure, hit your irons closer to the hole and help you draw and fade your golf shots. I hope that my videos will help you lower your score by learning through what you watch. help you chip better, pitch better, come out from bunker all the time. Once in awhile in my #shorts (short video) I will share tips on how to never duff your chips again, come out from buried lies, never top a chip again, putter better, sink more putts, create backspin, never shank again and many more. I also aim to travel and vlog courses that are played by the PGA tour, European tour, LPGA tour, Japanese LPGA, Korean LPGA, Japanese PGA Tour, Asian Tour, US Open, The Open, The Masters Augusta (hopefully), PGA Championship and many more good good courses. If you enjoy the channel make sure you hit subscribe and also tap the notification bell so that you are always notified when I release a new video. Timecodes 0:00 - Intro Mandai Executive Golf 0:08 - Hole 1 & Chipping Tip 1:39 - Hole 2 2:37 - Hole 3 3:26- Hole 4 4:05 - Hole 5 5:13 - Hole 6 5:37 - Hole 7 6:21 - Hole 8 6:46 - Hole 9 –––––––––––––––––––––––––––––– We Are One by Vexento 🤍 🤍 Free Download / Stream: 🤍 Music promoted by Audio Library 🤍 –––––––––––––––––––––––––––––– #golfvlog #mandaigolf #darenlimgolf

Japan's secret treasure island | Mandai

79314
5775
529
00:16:05
20.06.2020

Never underestimate the power of this second hand shop in Sendai. They absolutely sell everything from Guitars, Model guns, Shoes to amazing collection of Anime figures and plastic models. You won't believe it! And make sure to say "RYOTARO" at the main counter! Mandai Tanajo Branch 🤍 Mandai South Sendai Branch (Close to Sendai airport) 🤍 Song at 0:41 - 1:44 Purple Smoke by Mikara Deta Service 🤍

CARA MEMBUAT MANDAI KULIT CEMPEDAK

15974
239
118
00:05:43
30.01.2021

Mandai tiwadak adalah khas makanan dari Kalimantan,yg terbuat dari kulit cempedak ,kalau Mandai sdh di fermentasi kan maka akan awet sampai bertahun2, semakin lama Mandai yg di fermentasi semakin enak rasa nya apa lagi klw di ulah menjadi lauk makan. #caramembuatmandaikulitcempedak #carafermentasimandai tonton juga ya video cara membuat cempedak goreng 👇 🤍 tag:cara membuat Mandai kulit nangka,cara mengulah kulit cempedak,cara membuat Mandai khas Banjar,cara fermentasi Mandai,cara membuat Mandai goreng,cara membuat Mandai khas Kalimantan,kandungan kulit cempedak,sejarah Mandai,resep Mandai,bagaimana cara membuat kulit cempedak goreng khas masyarakat,jaruk Mandai,resep Mandai batanak 🤍

Mandai Monthly: Aug 22

749
37
4
00:04:28
06.08.2022

Mandai Monthly is your guide to enjoying the sights and sounds of our parks. This month, we cover cool invertebrates, rare turtles, close encounters with civets and a brand-new experience at Jurong Bird Park. #MandaiMonthly #MandaiWildlifeReserve

Searching for an Abandoned Kampong Hut in Mandai Forest || Adventure Saturdays

182
9
2
00:10:43
11.09.2021

When we saw that there was an abandoned kampong hut in Chestnut Park, our curiosity drove us to search for it. Whether we found it or not, well that's another story. #Singapore #AbandonedKampongHut Music from Epidemic Sound FREE TRIAL: 🤍 Subscribe HERE: 🤍 My Instagram: 🤍 My Street Photography Acct - 🤍 Sources: 🤍 🤍 🤍 🤍

PROSES PEMBUATAN MANDAI // FERMENTASI KULIT CEMPEDAK

30626
316
56
00:02:37
09.02.2020

🤍 #mandai#khasbanjar#cempedak#tiwadak#fermentasi#amuntai#kalsel#kalimantan

Mandai Kulit cempedak#makananindonesia #kalimantan

1144778
5742
180
00:00:31
07.02.2022

proses membuat makanan khas kalimantan yang terbuat dari kulit cempedak #cempedak #mandai #kulitcempedak #kalimantan #kalimantantimur #kutaibarat #makananindonesia #makananenak

Ghostly Encounter While Racing At Mandai Road: GHOST MAPS - True Southeast Asian Horror Stories #34

1652
45
15
00:14:42
27.05.2021

While illegally racing his sports car, a man receives an otherworldly warning that changes his life. Ghost Maps follows an unnamed narrator as he chronicles true accounts of the supernatural across Southeast Asia. ►THANK YOU TO OUR SUPPORTERS ON PATREON: Stanley Santos Linda Haden NeoVegasAssassin Mai Ceph, the Writing Spook Elisabeth Cherepanova Nicolez Phua Andika Bramantio Medidi Stephens Miranda Pruett Abby Wintker Dyah Candra Hapsari Subagyo ►PLAYLISTS: GHOST MAPS: 🤍 DEAD AIR: 🤍 SCARY STORIES COMPILATION: 🤍 HUNGRY GHOST MONTH STORIES: 🤍 ►AUDIO ONLY VERSIONS: SPOTIFY: 🤍 APPLE PODCAST: 🤍 ►FOLLOW US: INSTAGRAM: 🤍 FACEBOOK: 🤍 WEBSITE: 🤍 ►SUPPORT US: PATREON: 🤍 MERCHANDISE: 🤍 ►MUSIC CREDITS: Kevin Macleod: 🤍 Myuu: 🤍 Artlist: 🤍 ►ABOUT HANTU: Southeast Asia Singapore creepy youtube channel for nightmare fuel and true scary stories, real asia ghost stories, disturbing creepypasta, subscriber horror stories, pontianak sightings, pocong sightings, thai black magic encounters, real ghost sightings, scary stories from singapore or asia reddit and not from reddit, social media true scary stories like facebook and craigslist, and other true scary stories and real horror stories!

Mandai Wildlife Reserves - Discover Mandai

56
0
0
00:03:37
22.02.2022

Discover nature and the wonders of wildlife in Mandai like never before.

पुणे गणपती विसर्जन मिरवणूक २०२२ अखिल मंडई, भाऊसाहेब रंगारी, बाबुगेणु गणपती Mandai, Bahusaheb Rangari

19025
184
9
00:05:47
09.09.2022

Pune Ganesh festival 2022. गणपती उत्सव. २०२२. १. Babugenu Ganpati Mandal बाबुगेणू मंडळ : 🤍 २.Chhatrapati Rajaram Mandal छ्त्रपती राजाराम मंडळ 🤍 ३. Shanipar Mitra Mandal. शनिपार मित्र मंडळ 🤍 ४.Ramanbaug Dhol Tasha Pathak रमणबाग ढोल ताशा पथक 5. पुणे गणेश उत्सव. अखिल मंडई मंडळ शारदा गणपती 🤍 6. कसबा गणपती विसर्जन मिरवणूक Kasba Ganpati Visarjan 🤍 7. पुणे गणपती विसर्जन मिरवणूक अखिल मंडई शारदा गणपती, भाऊसाहेब रंगारी गणपती 🤍

Road To Shell Mandai Singapore

203
7
1
00:08:54
26.02.2022

As a popular spot for cyclists, Shell Mandai has become an iconic meet up place for average and seasoned cyclists who are looking at doing a Round The Island, starting point to Lamp Post 1 or going to Lau Pa Sat. Coming from Toa Payoh, I cycled along Upper Thomson Road climbing the Sembawang Road turning left to Mandai Ave and crossing to Mandai Road. Enjoy... #findinglovely #mananap #bisdak

Назад
Что ищут прямо сейчас на
mandai Semba russian mall s21 fe 5g Monk of Rokar Goya Menor funny vr game survival scary shows John Donnadio vx Voy lagren Emilia Ulloa ochronosis HandsUp Remix rio ex wafi souk DJ Walker Onyankopon